Glitch + Bug Report Thread

by tgfcoder
A place to talk about Tgforums. Suggestions also go in here.
User avatar


Couture
Administrator
Premium Donator
Administrator
Posts: 2966
Joined: Apr 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby Couture » April 15th, 2014, 9:23 pm

I just downloaded Firefox, I mostly use Chrome myself, but seems that I was able to log in just fine using firefox. I will continue to test it out over the next day or so and hopefully we can find out if it's a bug/glitch or not. Thanks for letting us know!
Image
Gabzie ♥ Jordan
Image
"Life isn't a spectator sport. If watching is all you're going to do, then you're going to watch your life go by without you."

Signature Credits to: tgfcoder (my love♥).
  Top

User avatar


tgfcoder
Owner and Creator of Tgforums
Premium Donator
Owner and Creator of Tgforums
Posts: 4377
Joined: Jan 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby tgfcoder » April 16th, 2014, 2:02 am

Perhaps you should try disabling extensions or upgrading the version perhaps?
  Top

User avatar


Aly
Hyperflux
Premium Donator
Hyperflux
Posts: 4277
Joined: Jan 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby Aly » April 16th, 2014, 5:32 am

Tgforums work for me on Firefox o.o
Image
  Top


-Ant
Wanderer
Wanderer
Joined: Jun 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby -Ant » August 5th, 2014, 10:35 am

http://puu.sh/aFYB2/fa6963bff1.png

Image

http://puu.sh/aFYGg/4695052029.png

Image

When you click "Portfolio" you'll get redirected to a localhost link which obviously the host will only have access to it instead of the users. Small problem.

Localhost link : http://localhost/portfolio.php

The real portfolio .php works perfectly fine.
  Top

User avatar

Deino
Wanderer
Wanderer
Posts: 179
Joined: Nov 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby Deino » August 5th, 2014, 11:18 am

^ Erb
I noticed that, but that just gave me 404 error cause I have xampp.
Deino MiIIy | Gardeners
  Top

User avatar


tgfcoder
Owner and Creator of Tgforums
Premium Donator
Owner and Creator of Tgforums
Posts: 4377
Joined: Jan 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby tgfcoder » August 5th, 2014, 5:59 pm

Thanks, fixed. ;Grin
  Top

User avatar


tgfcoder
Owner and Creator of Tgforums
Premium Donator
Owner and Creator of Tgforums
Posts: 4377
Joined: Jan 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby tgfcoder » August 6th, 2014, 12:09 pm

It appears the editor strips out smilies and stuff e.g. if you click edit on a post with smilies, or preview, your smilies code doesn't show up in the text box. Will look at this tonight.

Fixed
  Top

User avatar

MVP
Junior Warden
Junior Warden
Posts: 476
Joined: Jul 2014

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby MVP » August 7th, 2014, 9:54 am

hi what's this (it's from going to the 2nd page/replying the raunchy thread lol)
Attachments
what.png
what.png (231.32 KiB) Viewed 669 times
Image
MVP // Showtime ❤
  Top

User avatar


tgfcoder
Owner and Creator of Tgforums
Premium Donator
Owner and Creator of Tgforums
Posts: 4377
Joined: Jan 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby tgfcoder » August 7th, 2014, 11:17 am

Raunchy too OP. I got 35+ alerts about this error, I will look at it tonight. Thanks :) For now please avoid going to that thread.
  Top

User avatar


Annay
Hatchling
Hatchling
Posts: 285
Joined: Feb 2013

Re: Glitch + Bug Report Thread

Postby Annay » August 7th, 2014, 11:51 am

I don't know if it's me or not.

When I finish chatting with my friend on here, I minimized the chat. After clicking a different link the page automatically scrolls to the bottom for me.

When I close the chats, the problem is no longer there.

(Not that it's a problem because its easier for me to scratch a new card that I bought. ;Up)
Image
Hmu if you play MH4U, MHGen or RO! ;-)
  Top

PreviousNext

Return to Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest